The official mafiaclix forum |
|
Magyar [Hungarian]
5
1
2
| | Author | Message |
|---|
germanewan
Posts: 5 Reputation: 0 Join date: 2010-06-16 Age: 19 Location: Budapest, Hungary
 | Subject: Magyar [Hungarian] Wed Jun 16, 2010 10:58 am | |
| Ezt a témát azért nyitottam, hogy itt a magyarok beszélhetnek egymással. Ismerem az oldalgazdát, úgyhogy a kérdéseiteket felrakhatjátok nekem, és én majd tolmácsolom, és segítek is ha kell.  Aki még nem regisztrált, az tegye meg most! |
|  | | goblin1962
 | Subject: Re: Magyar [Hungarian] Sun Jun 27, 2010 10:32 am | |
| ÜDV MINDENKINEK! Nem tudjátok mi történt,kikértem a pénzem de nem jött meg! Vajon a hackelés miatt volt? |
|  | | germanewan
Posts: 5 Reputation: 0 Join date: 2010-06-16 Age: 19 Location: Budapest, Hungary
 | Subject: Re: Magyar [Hungarian] Mon Jul 05, 2010 2:26 pm | |
| | goblin1962 wrote: | ÜDV MINDENKINEK! Nem tudjátok mi történt,kikértem a pénzem de nem jött meg! Vajon a hackelés miatt volt? |
Hmmm... Milyen hackelésről is van szó? Mert nagyon érdekelne, ugyanis én foglalkozom a magyar résszel, és ismerem is az oldalgazdát, úgyhogy...
Amúgy az oldalon mit ír ki? Hogy ki lett már utalva? V. biztos jó címet írtál be? V. más oldalon kaptál már pénzt? Mert lehet, hogy nem támogatott a postafiókod PayPal-en.
Üdv! |
|  | | goblin1962
 | Subject: Re: Magyar [Hungarian] Mon Jul 05, 2010 4:15 pm | |
| | germanewan wrote: | | goblin1962 wrote: | ÜDV MINDENKINEK! Nem tudjátok mi történt,kikértem a pénzem de nem jött meg! Vajon a hackelés miatt volt? |
Hmmm... Milyen hackelésről is van szó? Mert nagyon érdekelne, ugyanis én foglalkozom a magyar résszel, és ismerem is az oldalgazdát, úgyhogy...
Amúgy az oldalon mit ír ki? Hogy ki lett már utalva? V. biztos jó címet írtál be? V. más oldalon kaptál már pénzt? Mert lehet, hogy nem támogatott a postafiókod PayPal-en.
Üdv! |
Szia! Az történt,hogy junius 26-án kikértem 0,25 dollárt,közben kaptam egy e-mailt,hogy meghekkelték az oldalt,rendes levél jött tehát azt hittem tényleg igaz,de gyanus lett mivel az oldal ugyanúgy működött mint előtte!A pénz jelenleg Payments Received: itt van és nem kaptam meg,mivel az admin irt ""there may be a slight delay with the payments. paypal seem to be charging me like 50% fee's to send cash.
its too much and you will hardly get anything. ive messaged them im waiting to see there reply""Az postafiókom jó mert innét fizettem be egy havi proff. upgredet.Hát ennyi a történet! |
|  | | germanewan
 | Subject: Re: Magyar [Hungarian] Mon Jul 05, 2010 4:49 pm | |
| | goblin1962 wrote: | | germanewan wrote: | | goblin1962 wrote: | ÜDV MINDENKINEK! Nem tudjátok mi történt,kikértem a pénzem de nem jött meg! Vajon a hackelés miatt volt? |
Üdv! |
Szia! Az történt,hogy junius 26-án kikértem 0,25 dollárt,közben kaptam egy e-mailt,hogy meghekkelték az oldalt,rendes levél jött tehát azt hittem tényleg igaz,de gyanus lett mivel az oldal ugyanúgy működött mint előtte!A pénz jelenleg Payments Received: itt van és nem kaptam meg,mivel az admin irt ""there may be a slight delay with the payments. paypal seem to be charging me like 50% fee's to send cash.
its too much and you will hardly get anything. ive messaged them im waiting to see there reply""Az postafiókom jó mert innét fizettem be egy havi proff. upgredet.Hát ennyi a történet! |
Ebben az esetben csak arra tudok gondolni, hogy cracker-ek áldozatává váltál azzal, hogy megnyitottad azt a nem valós email-t, és rákattintottál a benne levő hivatkozásra, és így megszerezték az adataidat. Sok az ilyen eset. Erre előszöris azt tudom mondani (hogyha tényleg ez történt, amit leírtam), hogy mindenhol változtasd meg a jelszavaid (http://bux.realgameguides.com/#jelszo-generator - itt tudsz magadnak generálni).
Üdv! http://bux.realgameguides.com/ |
|  | | menyusx55
 | Subject: Re: Magyar [Hungarian] Mon Jul 12, 2010 10:48 pm | |
| Szia ! Örülök hogy van magyar fórum is ! Az alábbi problémám lenne : Ha jól tudom a régen nem kellett regelésnél megadni PIN kódot csak simán ment a kikérés ! Most összejött ujra 0,25 , szeretném is kikérni azonban nem tudom a PIN kódomat !
A Contact menün keresztül irtam az adminnak angolul (forditóval) de sajnos nem irt semmit !
Ilyenkor mit lehet tenni ?
Előre is köszi a segítséget !
|
|  | | germanewan
 | Subject: Re: Magyar [Hungarian] Tue Jul 13, 2010 9:15 am | |
| | menyusx55 wrote: | Szia ! Örülök hogy van magyar fórum is ! Az alábbi problémám lenne : Ha jól tudom a régen nem kellett regelésnél megadni PIN kódot csak simán ment a kikérés ! Most összejött ujra 0,25 , szeretném is kikérni azonban nem tudom a PIN kódomat !
A Contact menün keresztül irtam az adminnak angolul (forditóval) de sajnos nem irt semmit !
Ilyenkor mit lehet tenni ?
Előre is köszi a segítséget !
|
Szia!
Sajnálatos módon most a nyáron nem tudom elérni könnyen az Admint, de megpróbálok beszélni vele, hogy áltotassa meg a PIN kódod, és külje el neked, amit te azonnal megváltoztatsz. Ez az egyetlen lehetőség, mert az Admin nem (és senki más sem) látja a felhasználók jelszavát és PIN kódját.
Mindennel megpróbálkozom, de lehet, hogy csak szeptemberben tudok majd segíteni. 
Üdv! |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|